Можност за дополнителна заработка или основно занимање.

Вработуваме: Амбициозни, комуникативни, позитивни, чесни и вредни лица со желба за работа и свој личен став.

РАБОТА со сериозна заработка БЕЗ:

  • Работно време,
  • Притисоци од шефови и директори
  • Со неограничена можност за заработка