Д.З.О. ЛајфВизион АД го водат ТИМ од Лиценцирани Професионалци :

  • Со повеќегодишно искуство, докажани и признаени во осигурителниот бизнис во РМ,
  • Со интернационални обуки, конгреси и работилници обучени од врвни светски стручњаци

и Лиценцирани Соработници со Договор на дело кои работат како:

  • Основна дејност,
  • Дополнителна дејност за дополнителна заработка