Животно Осигурување

Домаќинско Осигурување

Патничко Осигурување

LifeVision
Д.З.О. ЛајфВизион АД Скопје

Прва Македонска компанија во сверата на животното осигурување

Формирана на 27.06.2014 во Скопје, а на 11.03.2015 е отворена нова канцеларија во Битола.

Мотивот за нашето основање е за професионален, хуман и патриотски однос кон нашите граѓани како одговор на нечесноста, недоследноста и невистините пласирани од страна на странските посреднички комании, кои создадоа непотребно недоверба за продуктите на реномираните мултинационални осигурителни компании.

Скопје: ул. 50-та Дивизија бр.36 лок.4

Д.З.О. ЛајфВизион АД Скопје

Д.З.О. ЛајфВизион АД Скопје

ул. 50-та дивизија бр.36 локал 4

Битола: ул. Томе Петровски бр.9

Д.З.О. ЛајфВизион АД Скопје

ул. 50-та дивизија бр.36 локал 4

Бренд бр.1 во Македонија докажан преку:

Професионален однос со клиентите и соработниците; Втемелена ДОВЕРБА од задоволни клиенти; Грижа за сите свои клиенти.

LifeVision
ви обезбедува

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

за себе и своите најмили
СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

на личната заштеда
СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

за достоинствено трето доба

ВРАБОТУВАМЕ

Амбициозни, комуникативни, позитивни, чесни и вредни лица со желба за работа и свој личен став.
 
Дали би сакале да работите:

БЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ

БЕЗ ПРИТИСОК ОД ШЕФОВИ И ДИРЕКТОРИ

СО НЕОГРАНИЧЕНА МОЖНОСТ ЗА ЗАРАБОТКА

АПЛИЦИРАЈ

ПРИЈАВА ЗА ОСНОВЕН СЕМИНАР
(мора да се пополнат сите полиња)

Име и Презиме

Адреса (поштенски број)

Телефон

Дата на раѓање

Email

ВАЖНА НАПОМЕНА:
Лајф Визион АД Скопје не е во можност да го активира Договорот на соработникот доколку истиот не присуствува на Основниот семинар. На основниот семинар Ве молиме задолжително понесете ја со Вас Вашата трансакциска сметка

LifeVision
го водат ТИМ од:

Лиценцирани Професионалци

Со повеќегодишно искуство, докажани и признаени во осигурителниот бизнис во РМ

Со интернационални обуки, конгреси и работилници обучени од врвни светски стручњаци

Лиценцирани Соработници со Договор на Дело

Кои ја работат оваа работа како Основна дејност или

Како Дополнителна дејност за дополнителна заработка

Диме Саров

Диме Саров

Директор и основач

email: dime.sarov@lifevision.mk
mobile: 02 1234 5678

Дамјан Дамјановски

Дамјан Дамјановски

Директор и основач

email: damjan.damjanovski@lifevision.mk
mobile: 02 1234 5678

Имате прашања? Потребна Ви е консултација?

13 + 2 =

Адреса: ул. 50-та Дивизија бр.36 лок.4

Телефон: +389 2 32 25 500

Работно Време: 08:00 – 16:00